Szórakozás

Bódi Sylvi 300 forinttal segített ki egy anyukát

A szörfrajongó modell hazatért hosszúra nyúlt nyaralásáról és a reptéren szuper segítőkészen viselkedett egy kisgyermekes anyával. Naná, hogy azonnal el is mesélte.

Bódi Sylvi a Mentawai szigeteken kalandozott modell barátnőjével, ahol a szörfözés mellett, néhány szexi fotót is készítettek a német nyuszis magazinnak. Közösségi oldalán persze minden fontos eseményt megosztott rajongóival. Például, hogy hogyan pózolnak a szörfdeszkán sellőnek öltözve, vagy, hogy minden reggel megisznak egy friss kókuszdiót a ragyogó napsütésben.

Sylvi vakációja azonban véget ért és ma megérkezett Budapestre. A reptéren pedig azonnal gyakorolhatta empátiáját. Egy kisbabával és csomagokkal megpakolt anyukát segített ki 300 forinttal, akinél nem volt magyar pénz.

“Másodpercek töredéke alatt felmértem a helyzetet: anyuka magára kötött pár hónapos kislányával, több kézipoggyásszal és összecsukott babakocsival. Odamentem és felajánlottam neki a kocsihoz szükséges összeget, s mondtam neki, hogy amíg elmegy érte addig én figyelem a csomagjait. Megköszönte a segítséget és elbúcsúztunk. Közben megérkeztek az én csomagjaim is, s éppen azokat pakoltam fel a kocsimra, amikor látom, hogy a hölgy újra ott van. Először picit meglepve néztem rá, majd ennyit mondott: “Visszafordultam, mert szeretnélek megölelni. Annyira kedves gesztus volt ez a részedről, jó tudni, hogy ilyen segítőkészek az emberek a honfitársaikkal.” Jó érzés volt így hazaérkezni, hogy egyből tudtam valakinek segíteni, s ettől mindkettőnk szívét melegség járta át” – mesélte Sylvi a megható történetet.

Az egész sztorit ide kattintva olvashatja el a modell közösségi oldalán.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik