Szórakozás

George Clooney esküvőjét apósa fizeti majd

A színész hamarosan oltár elé vezeti Velencében Amal Alamuddint, és most az is kiderült, miért nem a dúsgazdag világsztár állja a lagzi költségeit.

Hagyománytisztelő, klasszikus esküvőn veszi feleségül 36 éves szerelmét a korábban örök agglegénynek elkönyvelt George Clooney. Ez elsősorban Amal Alamuddin libanoni családjának kérése volt, akik ragaszkodnak a bevett szokásokhoz – így ahhoz is, hogy a lagzin Amal édesapja állja a cechet. Hiába tiltakozott volna a filmjeivel dollármilliókat kaszáló Clooney, ebből leendő apósa nem engedett.

Fotó: MTI/AP/Luca Bruno

„Hozományt azért már ők sem adnak a lányuk mellé, de ahhoz a tradícióhoz ragaszkodtak, hogy az esküvőt a menyasszony családja fizeti, és nem nézik a költségeket” – árulta el a pár egyik ismerőse. A menyasszony édesanyja, Baria – aki a bejrúti Al-Hayat napilap szerkesztője – kezdettől nagy elánnal vetette bele magát az esküvőszervezésbe. A papa, Ramzi Alamuddin pedig, aki nyugalmazott egyetemi professzor, több „próbatételnek” is alávette Clooney-t, mielőtt rábólintott a frigyre.

További részleteket a Best magazin legfrissebb számában olvashat.

Fotó: MTI/AP/Luca Bruno

Ezt olvasta már? Som-Balogh Edina nevét hallva mindenkinek egy visszafogott, szolid nő, édesanya jut eszébe, azt azonban kevesen tudják, hogy a színésznőnek van egy vadabb oldala is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik