Szórakozás

A Storyval jelennek meg az új Zámbó Jimmy lemezek

Végre kiderült, hogy a Király exkluzív cédéihez mikor és hol juthatnak hozzá a rajongók.

Az elmúlt hetekben folyamatosan szivárogtak az információk a 13 éve elhunyt Zámbó Jimmy eddig meg nem jelent felvételeiről. Most azonban már biztos, csak a Story magazin Olvasói juthatnak hozzá Jimmy utolsó dalaihoz.

A legendás énekes halála előtt két évvel titokban rögzítette a számára kedves magyar előadók (pl. Piramis Lokomotív) dalait, és jó néhány világslágert, ezzel is bebizonyítva, hogy örökre ő a Király. A két exkluzív válogatásalbum a Story október 9-én és 16-án megjelenő lapszámaival együtt vásárolható meg 895 Ft-ért. A cédék máshol nem kerülnek forgalomba, így a rajongók csak ezen a módon egészíthetik ki a gyűjteményüket.

A Magneoton Kiadó ügyvezető igazgatója, Joós István korábban már elárulta, hogy a lemezeken hallható dalokat a líra és a szerelem tematikája köré csoportosították és olyan népszerű slágereket tartalmaznak, amelyeket mindenki ismer és szeret.

“Jimmy olyan hazai és nemzetközi slágereket énekelt fel, melyek minden korosztály kedvencei voltak: I want to break free, Living next door to Alice, I just called to say I love you, Közeli helyeken, Ringasd el magad, Álomarcú lány, csak, hogy néhányat megemlítsek. Lenyűgöző feldolgozások Jimmy hamisíthatatlan stílusában.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik