Szórakozás

Meztelen képeivel fenyegetik Emma Watsont

A színésznő feminista beszéde nem nyerte el a hackerek tetszését, ezért a sztár meztelen fotóinak kiszivárogtatásával akarnak bosszút állni.

Emma Watson az ENSZ jószolgálati nagykövete lett, hogy a nők jogaiért harcoljon. A 24 éves színésznő szerint a feminizmus mára szitokszóvá vált, pedig a női egyenjogúság mindenkit érintő kérdés. “A nemi egyenlőség összehozza az emberiség egyik felét a másikkal, ami az egész emberiség hasznára válik” – mondta beszédében a frissen diplomázott sztár.

A 4chan nevű oldal fórumozói azonban egészen másként gondolkodnak. Egyet nem értésüket pedig úgy fejezték ki, hogy megfenyegették a Harry Potter filmek Hermionéját. Ez az az oldal egyébként, ahol a hollywoodi hírességek hatalmas botrány kavart intim fotóit kiszivárogtatták.

“Emma ostoba feminista beszéde miatt, hamarosan napvilágot látnak a meztelen fotói” – így fenyegetőzött az egyik hacker. Az ügy miatt még egy weboldalt is létrehoztak, amin egy számláló jelzi, mennyit kell még várni a nagy durranásra – írja a Telegraph.

Sokak szerint azonban ez csak üres zsarolás és photoshoppolt képekkel akarják majd lejáratni Emmát. Annak idején ugyanis a színésznő neve nem szerepelt azon a listán, amelyen a pórul járt celebeket gyűjtötték össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik