Szórakozás

Tóth Gabi: A szeretet ereje legyőzhetetlen

Az énekesnő a nővére Sztárban Sztár-műsorban előadott produkcióján hatódott meg, és érzelgős sorokat írt Facebook-oldalára.

Tóth Gabinak öltözött Tóth Vera a TV2 show-műsorának vasárnap esti adásában. Az előadás – úgy látszik – nemcsak a zsűrit és a nézőket nyűgözte le, hanem maga az utánzott hugica is elámult testvére produkcióját látva – vagy inkább hallva.

“Igaziból nagyon meghatódtam… meghatódtam, mert 10 éve amikor elkezdtem küzdeni az álmaimért nem gondoltam volna, hogy a testvérem aki országunk egyik legnagyobb énekesnője, az én dalomat és karakteremet fogja magáévá tenni… nagyon büszke vagyok magunkra mert pici ország soksok énekessel és rengeteg küzdelemmel de tiszta szivvel becsülettel 10 éve itt vagyunk és adhatunk az embereknek .. sok dij rengeteg elismeréssel a hátunk mögött… köszönjük nektek is mert nélkületek nem ment volna…. kaphatok hideget meleget én is tesóm is firkászoktól, de a szeretet ereje legyőzhetetlen… megható nagyon… szeretlek tesóm! még legalább 2szer ennyi évet …” – írta az X-Faktor mentora a Facebookon, ezzel tulajdonképpen a konkurens csatorna műsorára reagálva.

A hétvégén ismét egy hasonló szituáció lesz látható a műsorban; ezúttal majd Vastag Tamás bújik testvére, Vastag Csaba bőrébe egy produkció erejéig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik