Szórakozás

Tóth Gabi szerelembe esett az X-Faktorban

A mentor a szombati válogatón teljesen elolvadt egy kick-boksz világbajnoktól. Pedig nem is ő vallott neki szerelmet, hanem önjelölt szupersztár.

Az X-Faktor harmadik castingadásában is az idei széria legjobbjait keresték a mentorok, ám a kiemelkedő tehetségek mellett ismét ellepték a stúdiót a botrányosan rossz produkciók is.

Elsőként a Dreamers nevű formáció nyálasan hamis előadása borzasztotta az embereket perceken át, a mentorok ugyanis mazoista módon nem intették le őket. A fiatal pár nagyon rosszul énekelt, de Szikora a fiatalságot és a szerelmet támogatva igent mondott nekil.

Aztán a rókatetkós Rajmund, a nyarvogó burkoló, a Skyfall-t végighörgő elmaszkírozott Ferencz, a Tóth Gabinak Miley Cyrus dallal szerelmet valló borzalmas Viktor és a sok eltévedt önjelölt szupersztár után végre jött egy tehetség. A vietnami Benji váratlanul egy szál gitárral a kezében még Tóth Gabit is állva tapsolásra késztette világszínvonalú hangjával, és simán négy igennel jutott tovább a következő fordulóba.

Utána az elfoglalt családanya, Horváth Ági bizonyította, hogy sosem késő elkezdeni, és négy igennel jutott tovább. A színpadon újra nagyszerű tehetségek következtek, köztük a Szikora szerint angyalian éneklő erdélyi Jakab-Péter Izabella, akit kristálytiszta hangja szintén továbbjuttatott az élő adásba.

Őt Gömbös László kick-boksz világbajnok követte, aki sármjával – és a színpadon is megmutatott tökéletes izomzatával – Tóth Gabit, hangjával pedig a másik három mentort is lenyűgözte. Be is gyűjtötte az igeneket, és adás után biztosan a teljes extázisba esett Gabi számát is – ha kérte, ha nem.

Az X-Faktorban feltűnt a Republic által felfedezett 16 éves Bordás Anasztázia is, aki egy Beyonce dallal, és különlegesen jó hangjával biztosította be továbbjutását. A mentorok karja végig libabőrös volt, Little G szerint a tinédzser bárhol a világban megállná a helyét. Később kiderül, hogy mennyire tud majd élni a lehetőséggel.

Egy adag hörgő raszta, manóhangú értékesítő és LL Junior-imitátor festő után aztán újra jött valaki, aki emlékezeteset alkotott. Gubicza Roland a munkanélküliek hátborzongató mulatós himnuszát nyomta le, amire valamiért a közönség lelkesen csápolt. Ezen Alföldi Róbert annyira felháborodott, hogy a lehető legmesszebb küldte a férfit. Ám hiába, ugyanis Szikora, Tóth Gabi és Little G beszavazták őt. No komment.

Végül a tavalyi győztes, Danics Dóra barátnője lépett színpadra. Zsófi az idei Eurovíziós Dalfesztivál győztes dalát, a szakállas nőtől híressé vált Rise Like A Phoenix-et adta elő egész ügyesen. Persze őt is beszavazták, mehet a táborba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik