Szórakozás

Bajor Imre halála tönkretette Varghát

A színész gyógyítója beleroppan a róla írt újságcikkekbe.

Egy hatszáz négyzetméteres, mindenféle luxussal felszerelt, saját, exkluzív sóbarlanggal rendelkező gyógyinté­zetet működtet Vargha Zoltán, aki azután került újra a figyelem középpontjába, hogy elvállalta az agydaganatos, azóta elhunyt Bajor Imre kezelését. Az eddig remekül teljesítő klinika forgalmán azonban változás érezhető, és a tulajdonos sem viseli jól a róla megjelenő híreket. A sajtóban kiderült ugyanis, hogy a férfinek sem doktori fokozata, sem diplomája nincs, így kezelte az utolsó hónapjaiban Bajor Imrét. Sőt azon túl, hogy elítélték közokirat-hamisításért, mert hamis diplomával próbálkozott, még a természetgyógyászok is elhatárolódtak tőle.

“Megvádoltak, hogy én kezeltem ciánnal Bajor Imrét. Tönkrement a szakmai hitelem csak azért, mert megpróbáltam meggyógyítani. Nem csak nekem, a betegeimnek is ártottak. Legalább húsz éve ismerkedtünk meg Bajor Imrével, együtt biliárdoztunk, úsztunk, piáltunk. Amikor hazajöttek Kínából, ahol kezelték, megkerestek a feleségével, hogy segítsek. Azonnal szakmai stábot biztosítottam neki, Fülére utaztunk, teljesen ingyen vállaltuk a kezelését. Még benzinpénzt sem kértem. Akkor hívott egy hónapra Spanyolországba a Boney M-ből ismert Sheila, én pedig visszautasítottam a lehetőséget Bajor Imre kezelése miatt. Mi ez a lejáratási kampány ellenem? Miért nekem kell magyarázkodnom?” – kérdezgette a Bors újságírójától Vargha, aki mellett néhány hete hírességek is nyílt levélben álltak ki.

Vargha azt mondj­a, min­denki őt teszi felelőssé Bajor Imre halála miatt, és ebbe ő lelkileg belepusztul. Kóklernek, csalónak nevezték, aki súlyos százezreket kér intézetében azt állítva, hogy akár a rákot is meggyógyítja. Előkerülnek elégedetlen páciensek is, akik azt mondják, az általa kifejlesztett módszer semmit sem ér, ő pedig állítja, bebizonyítja igazát.

“Mi a jóisten nevében gyógyítunk, sajnos nem tudunk mindenkinél sikert elérni, de a 70-80 százalékos gyógyulási statisztikánk magáért beszél” – tette hozzá a férfi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik