Szórakozás

Támadják Majkát új klipje miatt

A rapper új videóklipje körül forrong a hangulat; sokan nemzeti jelkép meggyalázásának vélik, hogy egy Szent Koronára emlékeztető baseballsapka is megjelenik a videóban.

Ahogy már mi is beszámoltunk róla, Majka és Curtis új dallal rukkolt elő, amit még nagy riválisuk, Dopeman is megosztott Facebook-oldalán. Persze nem a barátkozás jeleként, sokkal inkább a mondanivaló miatt láthatta még Pityinger is fontosnak, hogy minél több emberhez jutassa el az üzenetet.

Ami persze nem mindenkinek ugyanúgy jött át; Majkáékat sokan támadják, mivel a klipben szereplő Mentha fején egy magyar koronára hajazó sapka látható. Ezért kommentelők már nemzeti jelkép gyalázását is emlegetik a klippel kapcsolatban.

“Nem is vagyok biztos benne, hogy a klipben pontosan a Szent Korona szerepel. Nyilván arra akar hajazni, mert igyekeztünk egy szakrális jelképet választani. Szerintem sem a klipben, sem a dalban vagy a szövegben nincsen semmi nevetséges, ahogy gyalázó sem. Számítottunk erre a reakcióra is, mert akik ellenséget keresnek, azok találnak is” – mondta el a Borsnak Majka, akiknek megosztó, ugyanakkor épp a gyűlölködés ellen felszólaló, ismert arcokat felsorakoztató klipjét már közel félmillióan kattintották a YouTube-on.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik