Szórakozás

Majka üzent Putyinnak és Obamának

A rapper Facebook-oldalán írt tanmesét; rögtön két elnöknek címezve.

Majka, aki nemrégiben a világbékéért is kampányolt, ezúttal egy hosszabb bejegyzést írt közösségi oldalára, Vlagyimir Putyinnak és Barack Obamának címezve. A tanmese konklúziója a rapper megfogalmazása szerint annyi, hogy nem szeretne “atomot kapni a pofájába”.

” Kedves Putyin( elvtárs ) és Obama (szaktárs) ! Bocsánat ,hogy levelemmel zavarok “medvelovaglás” vagy JayZ nagylemezének hallgatása közben , de szerettem volna elmondani önöknek egy történetet. Péter vagyok és egy olyan régió szülöttje ( Magyarország ,közép kelet Európa), akiket itt a közelben mindenki utál vagy lenéz. A távolban igazábol azt se nagyon tudjak ,hogy mi létezünk ,de azok akik tudják ,azokkal meg mi nem akarunk a biztonság kedvéért túl jóban lenni. Naaa?? Nagyjából megvan..??? Budapest a központ. Itt élek én meg még 10 millió sorstársam. Billenyűzetet ragadtam mert gondoltam önök biztos kíváncsiak arra ,hogy zajlanak a mindennapok egy halmozottan hátrányos helyzetű területen. Mindegy mit hazudik a tv meg a szemük ,mert bizony látom én önökben a gyengébb felé az empátiát!!!Nem vernek engem át !! Bármit csinálnak is… “ – kezdi Majka az üzenetét. Majd a szemléletes példa után ezekkel a sorokkal zárja a bejegyzést:

“…higgyék el nekem : vannak a világnak olyan területei , ahol a mai napig máshogy kell alkalmazni a manapság olyan liberálisnak tűnő törvényeket Bár a liberális szó lehet kettejük közül van akinek nem mondd semmit. Sebaj. Ilyen világot élünk . Igazából a történetet azért meséltem el mert hátha tud segíteni önöknek valamilyen más probléma megoldásában. És azt szeretném kérni magam és más családos emberek nevében akik szeretnék felnevelni a gyerekeiket biztonságban ,ha már azon vitatkoznak innen nem messze , hogy kinek hosszabb a farka, akkor tegyék ezt úgy, hogy nem mi kapjuk a pofánkba a végén a dupla atomot…”

A teljes bejegyzést Majka Facebook-oldalán, IDE kattintva tudja elolvasni.

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik