Szórakozás

Berki Puzsérnak: Ön irigy, ön csak egy állandó fanyalgó

A megmondóember kritikájára Berki Krisztián is hosszas levélben válaszolt.

Berki Krisztián tud írni – állapítottuk meg kissé döbbenten, amint felfedeztük a Facebook-oldalán megosztott nyílt levelet. A nyilvánvalóan Puzsér Róbertnek címzett üzenet meglepően összeszedettnek és átgondoltnak tűnő sorai talán még magát a kritikust is váratlanul érhetik.

Az előzményekről talán annyit, hogy a Hajdú Péter által beperelt Puzsér Róbertet az Édes Életben nevezte meg Berki majdani királysága (sic!) udvari bohócának, amire természetesen a megmondóember reagált is, szokásához híven közösségi oldalán. A Berki-jelenséget “ócska, nyomorult hazugságnak”, magát Berkit pedig “jószándékú bunkónak” és “Isten szegény gyermekének” nevező kritikus most választ kapott, amit a herevasalt celeb is közösségi oldalán tett közzé. Ebből most meg is mutatnánk önöknek egy részletet.

“… Egy a különbség köztünk. Önnek körömszakadtáig kell küzdenie, hogy médiaPERCemberként folyamatosan felhívja magára a figyelmet, nem lehet ön azonos önmagával, állandóan a kritikus attitűdöt kell malaclopó palástként magára vennie. Valaki egyre sikeresebb lesz, valaki pedig egyre agresszívebben kritizál. Elég kényelmetlen lehet így élni a mindennapokban.

Kritikus Úr! „Fizetetlen” Udvari Bolondom!
Ön irigy. A sárga irigység mondatja Önnel ezt a sok negatívumot. A média fenegyerekének gondolja magát, ám Ön „csak egy” állandó fanyalgó. Üstökösnek képzeli magát, de hullócsillag csupán, aki kezét-lábát töri, hogy megmondhassa a tutit. Öncélú figyelemkeltés ez… Oké, hogy nehéz olyan kritikát írni, ami nem okoskodó, sznob vagy unalmas, de mégis – intelligens meglátások is becsúszhatnának ebbe a médiahörgésbe…
Önnel ellentétben én nem játszom meg magam, hogy bekerüljek a média fősodrába. Olyan vagyok, amilyennek látnak, ezért néznek, figyelnek, követnek az emberek.

Tisztelt Kritikus Úr! „Fizetetlen” Udvari Bolondom!
Nehogy abba a hibába essen, hogy azt higgye, hogy a szúrós megjegyzéseivel hosszú távon a középpontban tud maradni. Teljesítmény nélkül ez nem fog menni. Ha Ön körül mindenki hiteltelen + arcoskodó, akkor nem lehet, hogy Ön megy szembe a forgalommal!?….” – írja Berki, akinek teljes levelét az alábbi képre kattintva tudja elolvasni.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik