Szórakozás

Elkészültek az első fotók Nánási Vencelről

Az Ördög-Nánási család végre megmutatta legifjabb tagját, a hat hetes Vencelt. A cuki kisfiúról egy egész fotósorozat készült a családi albumba.

A TV2-höz igazolt műsorvezető, Ördög Nóra végre teljesnek érzi családját a két pici gyerekkel. Mostanában van feladata bőven, ez nem is kérdés, de új munkaadója mindenben támogatja. Mici lánya májusban ünnepelte az első születésnapját, a kis Vencel pedig még csak hat hetes, így Nóri gyakran számol be blogjában a kétgyermekes anyaság nehézségeiről.

A nehéz pillanatok mellett természetesen Nóri és férje, Nánási Pál is repkednek a boldogságtól, amelyet most gyönyörű családi fotóikon is megmutattak. Elkészültek ugyanis az első képek Vencelről, akiről mi egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy inkább anyukájára vagy apukájára ütött.

A cuki fotókat IDE kattintva nézheti meg, melyekhez Nánási pár sort is írt: “Nem várhattam tovább… Vencel fiam már 6 hetes, és még nem került fel a családi sziluettportrénkra! De tegnap véget vetettem az áldatlan állapotnak:-) Íme az új verzió, ezúttal fehér háttérrel. És ha már fényképezőgép elé kaptam a családot a stúdióban, nem álltunk meg egy képnél!”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik