Szórakozás

Így látta a Playboy villát Nánási Pál

A fotós Hugh Hefner fiatal feleségéről készített exkluzív fotósorozatot Beverly Hillsben. Az Aktívnak Nánási elmesélte, milyen is valójában a legendás kastély.

Nánási Pál a californiai Beverly Hills-ben járt és a lapalapító Hugh Hefner 28 éves feleségéről, Crystal Hefnerről készített fotókat a hírhedt-híres Playboy Mansionben. A fotós szerint rendkívül impozáns a kastély, de azért látszik rajta, hogy sok bulit tartottak benne. 

“Érezni rajta, hogy nem ma épült, sőt azt is, hogy sok bulit megélt. Nagyon szép volt és tiszta volt, de a bútorok erősen kopottak, a textilek már kicsit fáradtabbak, de hát gyönyörű” – mesélte a fotós, aki legérdekesebbnek azt tartotta, hogy az előtérben ki van állítva Hefner életében begyűjtött összes ereklyéje, köztük például a saját szobra is.

Nánási egyébként Hefnerrel nem találkozott a villában, mivel a 88 éves Playboy-mogul egy előző esti buli fáradalmait pihente ki éppen. De ami késik nem múlik, a fotós ugyanis jövőre is lehetőséget kap visszatérni egy fotózás erejéig a Hefner rezidenciára.

És ezt olvasta már? Majdnem lemaradt élete nagy lehetőségéről az X-Faktor egyik jelentkezője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik