Szórakozás

Itt szenvednek majd a magyar celebek

Sebestyén Balázs rádióműsorában kotyogta ki, hogy hol forgatják a Celeb vagyok, ments ki innen!-t.

Mióta az RTL Klub áprilisban bejelentette, hogy újraindul a Celeb, vagyok, ments ki innen! című realityjük, a csatorna alig néhány információt árult el a műsorról. Kiderült, hogy Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezetik majd, meg hogy Bárdos András, Győzike és Gáspár Laci is biztosan mennek a dzsungelbe, de minden további információt a közelgő RTL-es sajtótájékoztatóra tartogatnak. Még jó, hogy Balázsnak van egy rádióműsora, ahol néha kikotyog dolgokat. Most például azt, hogy pontosan hol készül majd a Celeb, vagyok, ments ki innen!

Balázséknál a munkahelyi baleset volt a téma, közben felvetődött a kérdés, annak számítana-e, ha valamelyiküket – hiszen ő és Vadon Jani lesz a show két házigazdája – megtámadná a Kruger Nemzeti Parkban egy rinocérosz. Ezzel pedig egyértelművé tette, hol kell a show-ban szereplő hírességeknek szembenézni a veszélyekkel. Most már azt is sejthetjük, mifélékkel, hiszen a Balázs által említett park Dél-Afrika egyik leggazdagabb élővilágú területe. 19 ezer négyzetkilométeres területén mind az öt afrikai nagyvad – az oroszlán, a leopárd, az elefánt, kafferbivaly és az orrszarvú – megtalálható. Közülük az elefántok is támadtak már emberre. De ez még nem minden. A parkban fokozott a maláriaveszély, különösen az esős évszakban, amely épp most kezdődik. 54-féle kígyófajta is él itt, köztük a fekete mamba, amelynek marása szinte minden esetben halálos. Mellette eltörpül a krokodilok és különböző mérges pókok jelentette veszély. Balázsék persze valahol a szélén lesznek majd, kevésbé kell tartaniuk a vadállatoktól.

A YouTube-ot ellepik az olyan videók, amelyeken a Kruger Nemzeti Parkban vadállatok támadnak emberekre. Nem ritka egy piton a motorháztető alatt, volt hogy oroszlán sétálgatott a közúton, és elefántok is szívesen “játszanak” az autókkal. Például a lenti videón is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik