Light

Sebestyén Balázs máris munkába állt

A nagymamáját gyászoló műsorvezető nem hagy ki egyetlen munkanapot sem. Hétfő reggel már Vadon Janival és Rákóczi Ferivel poénkodott az éterben.

Ahogy arról beszámoltunk Sebestyén Balázs a péntek reggeli Morning Showban csupán 15 percig volt jelen, azután elviharzott a helyszínről. Műsorvezető társai akkor csak annyit árultak el, hogy Balázs rossz hírt kapott, később a sajtósa elárulta, hogy kórházban fekvő nagymamájához sietett elbúcsúzni, aki nem sokkal később meg is halt.

Sebestyén egyik barátja azt is elárulta, hogy a tévés nagyon közel állt nagyszülőjéhez és abban bízott, hogy a nagyi még láthatja legifjabb dédunokáját, ám ez már sajnálatos módon nem fog megtörténni. Információk szerint Balázst nagyon megviselte a tragédia, ám úgy tűnik a hétvége elég volt ahhoz, hogy összeszedje magát, hiszen ma reggel már ismét élő adást vezetett a rádióban és ugyanolyan jókedvűen beszélgetett kollégáival, mint ahogyan azt már megszokhattuk tőle. Persze az sem kizárt, hogy a műsorvezető efojtja gyászát, hogy elkerülje a sajnálkozó megjegyzéseket.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik