Light

Lakatos Márk az év legőszintébb sztárja

Lakatos Márk nyerte a SuperTV2 Nanee című műsorához kapcsolódó szavazást, így a stylist megkapta az év legőszintébb sztárja címet. A Mokkában erről, és az életében nagy szerepet játszó őszinteségről vallott.

Semmit sem bánt meg abból Lakatos Márk, amit elmondott a NaNee! című műsorban, hiszen sok mindent amúgy is tudtak már róla az emberek, derült ki a Mokka adásából.

Amikor például a melegségét felvállalta a szexet és a szerelmet nem összekapcsoló stylist, az is egyfajta megnyugvás volt számára és onnantól kezdve sokkal természetesebb lett az életében minden. Viszont van valami, amit korábban nem hitt el, de az átalakítós műsoraiban megtanulta. Ez pedig az, hogy sokszor az őszinteségnél fontosabb a kíméletesség. Úgy gondolja, néha fontosabb, hogy szeretetet és energiát küldjünk a másiknak ahelyett, hogy a szemébe mondanánk a fájdalmas igazságot.

Az biztos, hogy Majka műsorában Márk őszintén kitárulkozott minden témában, és ezt a nézők nem kevésbé őszintén értékelték és díjazták, ahogy a szavazás végeredménye mutatja is.

Ezt már olvasta? Duettet énekelt Iszak Eszti és Dobrády Ákos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik