Szórakozás

Rokker Zsolti is politikusi pályára lép

A humorista is indul az önkormányzati választásokon, hogy a vele együtt öt főt számláló borsodi falu, Szanticska képviselője legyen.

Az elnéptelenedő falu Abaújlak községéhez tartozik és ezidáig nem volt saját képviselője, annak ellenére, hogy a polgármester, Pollák István fontosnak tartaná, hogy egy szanticskai lakos is részt vegyen a közgyűléseken.

Rokker Zsolti, alias Erdei Sándor már meg is szerezte a jelöltséghez szükséges egy darab ajánlószelvényt, így Vágó István és Bálint Antónia után, ő is a politikusok sorába emelkedhet. A 37 éves humorista pedig választási programját is kihirdette: “Friss csirke far-hátat mind a két idős polgárnak! A Tógödörbe vizet és halakat!” – mondta Rokker Zsolti a Blikknek.

Emellett még egy kispályás labdarúgócsapatot is létrehozna, de igényeltek már tőle internet kapcsolatot is. A vendégházat üzemeltető Erdei azt állítja, nem viccnek szánja képviselőjelöltségét: “Egy viccesen kis lélekszámú falu is falu, és kedvet is érzek hozzá, hogy Szanticskáért felelősséget vállaljak” – árulta el zárásként.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik