Szórakozás

Justin Biebert ismét őrizetbe vették

A 20 éves sztárt pénteken állították elő, miután az Ontario tartománybeli Perth megyében quadjával egy egyterű gépkocsival ütközött, és dulakodásba kezdett az autó egyik utasával.

Tettlegesség és veszélyes vezetés gyanúja miatt Kanadában egy időre őrizetbe vették Justin Bieber popénekest – közölte kedden a CNN amerikai hírtelevízió az ontarioi rendőrségre hivatkozva.

A karambol után a nemrégiben indulatkezelési tréningre ítélt Bieber ismét nem bírt magával, és az egyterű egyik utasával dulakodni kezdett. Az énekes ügyvédje szerint ügyfelét a baleset bekövetkeztekor paparazzók üldözték. Az interneten ugyanis pénteken fotók jelentek meg arról, hogy Justin Bieber régi-új barátnőjével, Selena Gomezzel quadozik – írja az MTI.

A popsztárnak, akit előzőleg Torontóban tettlegességgel vádoltak meg, szeptember 29-én kell megjelennie a stratfordi bíróság előtt.

Biebert korábban Los Angelesben vandalizmusért ítélték el, miután januárban tojással dobálta meg szomszédjának házát. Jelenleg feltételesen van szabadlábon, és csak a bírótól függ, hogy a két kanadai ügy nyomán letöltendőre változtatja-e a büntetését.

Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik