Szórakozás

Indulatkezelési tréningre ítélték Justin Biebert

12 napos terápián kell részt vennie a kanadai popsztárnak, akit az év elején utcai autóversenyzés miatt tartóztattak le Miamiban.

Justin Bieber védőügyvédjének közlése szerint szerdán egyezséget kötöttek az államügyészséggel, az év eleji illegális autóversenyzés ügyében – írja az MTI.

Bieber beismerte bűnösségét két kevésbé terhelő vádpontban, a gyorshajtás és a letartóztatással szembeni ellenállás vétségében. Ejtették azonban azt a vádat, hogy alkoholos és drogos befolyásoltság alatt vezetett volna. A tizenkét napos terápia mellett a manapság egyébként is jó hírnévért teperő énekest arra ítélték, hogy ötvenezer dollárt fizessen be egy jótékonysági szervezetnek. 

“Nagyon megkönnyebbültünk, hogy vége” – fogalmazott Howard Srebnick ügyvéd.

Fotó: Northfoto 

Bieber január 23-án kora hajnalban vett részt egy autós gyorsulási versenyben, amiért letartóztatták. A húszéves énekes állítólag alkoholt, marihuánát és nyugtatót fogyasztott, ráadásul jogosítvány nélkül vezetett.

Az énekes az utóbbi időben gyakran került összetűzésbe a törvénnyel. Az elmúlt hónapokban Los Angelesben ítélték két év felfüggesztett börtönre, mert a kaliforniai Calabasas egyik lakóparkjában egyik szomszédja otthonát tojásokkal dobálta meg. Torontóban testi sértés miatt emeltek vádat ellene.


És ezt olvasta már? Tökéletes lábat villantott Rubint Réka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik