Szórakozás

Véres pillanatok a Konyhafőnökben

Az RTL új realityjének második adása forgatásán elvágta az ujját az egyik versenyző.

Tibor, aki egész jól teljesített a Konyhafőnök tegnapi első adásában – védettséget szerezve a második kihívásra – máris apró balesetet szenvedett. A Konyhafőnök versenyzője rendkívül izgulós típus, ráadásul a drukk annyira eluralkodott rajta az újabb kihívás alkalmával, hogy kezén mély sebet ejtett a feladat teljesítése közben.

“Nem tagadom, nagyon izgulós típus vagyok. Mivel időre kell teljesíteni a feladatokat ezért nagyon fontos az összpontosítás, az összeszedettség. Mindenre igyekeztem figyelni, ám egy óvatlan pillanatban megcsúszott a kés és belevágtam az ujjamba” – mesélte Tibor, akinek a sérülést követően még inkább bele kellett húznia.

“Természetesen nem ez az első eset, hogy elvágom az ujjam, bizonyára mindenkivel történt már ilyen, aki főz. Ez azonban egy versenyhelyzet kellős közepén történt, hirtelen azt sem tudtam, hova kapjak. Leállni viszont nem lehetett, így is sok időt veszítettem, mire megtaláltam a bekészített kötszert. Ráadásul a seb elég mély volt, így kesztyűt is kellett húznom, az idő pedig egyre csak fogyott” – mondta Tibor, aki a történtek ellenére is igyekezett a legjobb formáját nyújtani. Hogy mindez mire volt elég, kiderül ma este a Konyhafőnök második adásából.

Fotó: RTL Klub

Tibor! Együtt érzünk veled!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik