Szórakozás

Íme az RTL új realityszereplői

Az RTL Klub ma mutatta be a Konyhafőnök első hat hobbiszakácsát. Köztük jópofa könyvelőt, autodidakta rendezvényszervezőt, és kutyájának főző területi képviselőt.

Ma 19 órakor indul az RTL Klubon a Konykafőnök névre hallgató új gasztroreality, amelynek három ítésze, a városszerte óriásplakátokról szigorúan figyelő Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József néhány hete mutatkozott be. Eljött az idő, hogy bemutassuk a műsor első hat szereplőjét is, akikről elsőként a Hír24-en olvashatnak.

Verzár Gergely
Életkor: 53
Foglalkozás: könyvelési vállalkozó
Kedvenc szakács: Bede Róbert, Jamie Oliver
Specialitás: Osso buco és chilis, paradicsomos királyrák széles metélttel

Nős vagyok és van egy 12 éves kisfiam. Modern gondolkodású, társaságcentrikus és nyitott embernek tartom magam. Szenvedélyem a főzés és a síelés. Emellett érdekelnek a technikai újdonságok is, többek között a számítástechnika, az autó és a konyhatechnológia. Otthon én vezetem a háztartást, és elkötelezett híve vagyok az egészséges ételeknek. A csökkentett szénhidráttartalmú étkezést követem, és e szerint próbálok sütni-főzni. Szeretném megnyerni a versenyt. Életemben nem dolgoztam még profi konyhán, de nagyon szeretnék konyhafőnök lenni.

Fotók: RTL Klub

Breuer András
Életkor: 24
Foglalkozás: pályakezdő vendéglátós
Kedvenc szakács: Hugh Fearnley – Whittingstall
Specialitás: Pácolt húsételek

Imádok horgászni, ha tehetem, ezzel töltöm a szabadidőmet. Szeretem a csípős és fokhagymás ételeket. Kedvenc saját receptem a répatorta mascarponéval. Társasági embernek tartom magam, egyáltalán nem szeretek egyedül lenni. Főzni és sütni édesanyámtól tanultam, ezért is állnak hozzám közelebb a hagyományos ízek és ételek. Őszinte és szókimondó embernek tartom magam, aki imád másokat szórakoztatni, több-kevesebb sikerrel. Azért szeretek főzni, mert ott kiélhetem a kreativitásom és a fantáziám. A Konyhafőnök egy nagyon kemény verseny lesz. Azért is jelentkeztem, hogy megmérettessem magam és bebizonyítsam, hogy ebben a szakmában van a helyem.

 

Czigléczky Tibor
Életkor: 39
Foglalkozás: Rendezvényszervező
Kedvenc szakács: Alain Ducasse, Takács Lajos, Eckhart Witzigmann, Huszár Krisztián
Specialitás: Libamájpástétom mangóhabbal 

Édesanyám és nagymamám hatására kezdtem el a főzés iránt érdeklődni. 10 évesen egy piskóta volt az első étel, amit sikeresen elkészítettem, és ez a siker inspirált arra, hogy képezzem magam, és tovább kísérletezzek a konyhában. Később rendezvényszervezőként és cégtulajdonosként ott álltam a szakácsok mellett a konyhában, és lelkes autodidaktaként szívtam magamba a tudást. Szerelemmé vált a főzés és szenvedélyesen kutattam, kutatom a mai napig az új ízeket, és amerre járok a világban gyűjtöm az új recepteket, szakácskönyveket. Közel 150 szakácskönyv van a gyűjteményemben. Szeretem a letisztult ízeket és a harmóniát. A minőségi kiváló alapanyagokat tartom a legfontosabb szempontnak a főzésnél. Sosem vagyok recepthű, mindig a saját ízlésemnek megfelelően alakítom az ételek ízét. Nagyon régóta foglalkozom rendezvényszervezzésel. Végigjártam a ranglétrát, beleszerettem ebbe az egész szakmába. Mindent meg fogok tenni azért, hogy megnyerjem ezt a versenyt. Szívvel-lélekkel harcolni fogok azért, hogy eljussak a fődíjig.

Fitos Bugár Krisztina
Életkor: 27
Foglalkozása: Magánválallkozó, cégvezető-manager
Kedvenc szakács: Gianni Annoni
Saját specialitás: Vörösborban konfitált marhapofa, kapros–juhtúrós rétessel 

Édesanyámnak köszönhetően az otthoni ízvilág gazdagsága teljesen elvarázsolt, és mindig úgy szerettem volna főzni, ahogyan ő. Ezért a pékségünk és cukrászdánk is az ő ízvilágát tükrözi. A munkánk egyben az életünk is, amellyel teljesen azonosulni tudunk. Imádom az állandó fejlődést és a lehetőségeket a fejlődésre, amiben a saját személyiségemet mutathatom meg. Ami a legfelemelőbb ebben, hogy ez sok embernek tetszik is. A munka mellett mindig szakítok időt a családomra, hiszen van egy gyönyörű lányom, Lilike, aki a legnagyobb kincs az életünkben a férjemmel. Számomra a család a biztonság, az igazi boldogság. Abban is motivál engem ez a verseny, hogy meg tudjam mutatni, hogy tudok főzni. Egy éttermet is szeretnék majd nyitni.

Tolnai Bianka
Életkor: 26
Foglalkozása: területi képviselő
Kedvenc szakács: Jamie Oliver
Saját specialitás: Pilmeni

Szeretem böngészni az elismert szakácsok receptjeit, de sose követem azokat pontról pontra. Mindig a saját szám íze szerint formálom az ott olvasottakat, vagy épp idényszerűre alakítom őket. Nem szeretek sütni, mert ott pontos egységeket kell követni, talán azért, mert így megkötik a kezem, én inkább a szabadság, kreativitás irányelvét követem. Szeretem az ízletes, mindenkit jóllakató recepteket, és ezzel a kiskutyám, Jack is egyetért. Az utazások során mindig nyitott szemmel járok, és sosem hagyom ki a helyi fűszereket, a specialitásokat és az ételek kóstolását. Aztán, ha hazaértem, reprodukálom a recepteket, úgy ahogy én azt elképzelem, vagy ahogyan azt mi szeretjük. Azt is várom a versenytől, hogy bebizonyosodjon az, amit a család és a barátok mondanak. Szerintük jól főzök. Kíváncsi vagyok, hogy hozzáértő személyek szerint is így van-e.

Wossala Rozina
Életkor: 30
Foglalkozás: éttermi üzletvezető
Kedvenc szakács: Sajben Csaba és Kurucz Attila
Specialitás: kortárs konyha

Egész életemben a vendéglátás különböző területein dolgoztam, de az igazi álmom mindig az volt, hogy főzhessek egy saját helyen, de ez idáig még nem valósult meg. Szeretem az extrém sportokat és a kihívásokat. Vidám, társasági ember vagyok. Ha valamibe belekezdek, azt csak százszázalékosan csinálom és mindig véghez viszem. A Konyhafőnök cím elnyerésével hatalmas álmom teljesedne be. Imádom az olasz ízeket, rizottót szeretek készíteni a legjobban. Amit várok a műsortól az nem más, mint hogy a komfortzónámból egy picit kimozduljak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik