Szórakozás

Balázsék a megerőszakolt lányon poénkodtak

A Class FM Morning Show-jában is téma volt az ELTE gólyatáborában történtek. Meglehetősen bicskanyitogató módon reagáltak a műsorvezetők.

Cinizmus, helyenként gúny és egy sor rossz poén – így értékeli az nlc.hu a hétfő reggeli Cass FM-es show-műsort, amiben Sebestyén Balázsék szóba hozták az ELTE gólyatáborában történteket.

Mint ahogy arról a Hír24 is beszámolt, pénteken éjszaka megerőszakoltak egy fiatal lányt Fonyódligeten, ahol az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának gólyatáborát tartották. A bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottat, aki egy 38 évesállítólag fotós – férfi.

A Morning Show-ban így „dolgozták fel” a hírt. A beszélgetés első pár percét szó szerint idézi az Nők Lapja Café:

– Gyerekek, milyen gólyatábor volt ez, ahol a végén valakit megerőszakolnak? Hogy van ez?
– Erős…
– Hát… Ilyen gólyatáborba se fogom elengedni a lányomat.
– De hát nem tudod előre… Nincs kiírva, hogy…
– Akkor nem megy. (Nevetnek)
– Ritkán van ráírva a meghívóra, hogy várjuk gyermekét a füredi gólyatáborba, aláírás vigyázzon, erényöv kötelező, mert lehet, hogy megerőszakolják.
– Közös vacsora, tábortűz, tánc, megerőszakolás, ez a program. (Közben végig nevetés)

Úgy tudjuk, a műsor oldalán törlik azokat a kommenteket, amelyek kritizálják Balázsékat.

Update: Balázsék a mai Morning Show-ban arra kértek mindenkit, hogy ne ítéljenek elhamarkodottan, hallgassák meg a tegnapi hanganyagot, amelyet szándékosan fennhagytak a weboldalukon. A műsorvezetők úgy érzik, hogy az újságok csak úgy kiragadtak mondatokat, és tagadják, hogy humorizáltak volna a megerőszakolt lányon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik