Szórakozás

Keresztfia őrzi Csala Zsuzsa hamvait

A fél éve elhunyt komika hamvait nem helyezték el a családi nyughelyen; egy budai lakásban pihennek.

Ahogy már írtunk róla, a 81 évesen, fél éve elhunyt Csala Zsuzsa hamvait nem temették el, nem helyezték végső nyugalomra, éppúgy, ahogy néhány héttel korábban távozó nővéréét sem.

“Márta fiának, Péternek a rózsadombi társasházi lakásá­ban van mindkét urna, ő egyben Zsuzsa keresztgyereke is” – mesélte a Borsnak a művésznő testvére, Csala Csilla, aki már szerette volna eltemetni elhunyt nővéreit, de a rokonság állítólag a “jó időre” vár.

“Van egy családi sírunk, itt, Dunaalmáson, amit még a nagyapám építtetett, ő került bele először, utána pedig a nagymamám. Tizenketten nyugszanak már benne, az anyukám és a papám is, az ő hamvait Amerikából szállították ide. Itt mindenki azt várja, hogy mikor lesz már a temetés, sokan ismerik a családunkat, de a rokonok azt szeretnék, ha szűk, családi körben búcsúztatnák a két elhunytat” – mesélte az idős asszony. Csala Zsuzsa jó barátja, Terry Black sem érti a késlekedés okát:

“Nem tudom elhinni, hogy a család nem teljesítette Csala Zsuzsa utolsó kívánságát! Pedig semmilyen anyagi vonzata nem lenne, hogy a család teljesítse, hiszen a kripta kész” – háborgott a lapnak a transzvesztita előadóművész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik