Szórakozás

Istenes Bence elárulta, kivel tárgyalja ki magánéletét

A műsorvezető egyik legnagyobb bizalmasára kezdetben konkurenciaként tekintett és egy cseppet sem kedvelték egymást.

Istenes Bence és István Dani kollégákból váltak barátokká. A fiúk reggeli rádióműsorukban ismerték meg egymást, de elég sok idő kellet, amíg megtört a jég.

“Danival a rádiónak köszönhetően ismerkedtünk meg, eleinte azonban nem kedveltük egymást. Mindketten elég karakteres egyéniségek vagyunk, az ilyen típusú emberek pedig, valljuk be, nehezen szoktak egymásra találni. Fél évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megtörjön a jég: egyre gyakrabban kerestük a másik társaságát a rádión kívül, rengeteg közös programot szerveztünk, elmentünk ebédelni, iszogatni, közben pedig jókat beszélgettünk” – kezdte az X-Faktor műsorvezetője a Nők Lapja Cafénak.

 Fotó: Facebook

Bence azt is elárulta, hogy Danival magánéletüket is kitárgyalják, így a rádiós bizonyára azzal is tisztában van, hogy Istenes most éppen melyik celebhölgynek csapja a szelet.

“Ha esetleg neki vagy nekem bármilyen sérelmünk van, akár szakmai, akár magánjellegű, azt mindig megtárgyaljuk. Segítjük és támogatjuk egymást, ha lelki támaszra, egy-két baráti szóra, vagy netán tanácsra van szükségünk, akkor tudjuk, hogy számíthatunk a másikra.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik