Szórakozás

Babonából nem vásárolnak babaruhát Sági Szilárdék

A gasztrokibic párja már várandóssága 18. hetében jár, de egyelőre várnak még a bébiholmik beszerzésével.

Sági Szilárdék nagyon megküzdöttek azért, hogy gyermekük lehessen, ahogy ezt már nekünk is elmesélték. A lombikprogram végül annyira sikeresnek bizonyult, hogy a páros rögtön két baba érkezésére várhat; Szilvi ugyanis ikrekkel várandós. És talán épp azért, mert ennyire nehezen sikerült teherbe esnie, Szilvi babonából eddig csak egy párnát vásárolt, a többi gyerekholmit csak később fogják beszerezni.

“Szilvi egyedül egy szoptatós párnát vett, de azt is azért használja, hogy kényelmesebben aludjon. Ezen kívül a védőnőtől kaptunk mindketten egy-egy könyvet, édesanyák és édesapák részére egyaránt, amit nagyon lelkesen lapozgatunk” – mesélte Szilárd a Blikk munkatársának. A páros lakásfelújításba is kezd, hogy a babáknak majd külön szobája lehessen. Bátran megtehetik ezt, mivel Szilvi nagyon jól viseli áldott állapotát.

Az elején kicsit harapósabb voltam, de Szilárd megértette, hogy csak a hormonjaim dolgoztak. Szerencsére már ez elején sem voltak rosszulléteim, csupán fáradékony voltam. Délután lefeküdtem és este 8-kor már szinte aludtam. A második trimeszterben viszont már energikus vagyok és jól érzem magam a bőrömben!”

Fotó: TV2/ Édes Élet


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik