Szórakozás

Sebestyén Balázs újra apa lesz

A rádiós és tévés műsorvezető családja hamarosan bővül. Felesége második gyermekükkel várandós.

Sebestyén Balázs kisfia, az ötéves Benett pár hónap múlva testvért kap. A Bors információi szerint a második Sebestyén baba januárban érkezik. A hírt a Morning Show Facebook-oldalán is megerősítették.

„Igen, a hír igaz, Balázsék második gyermeküket várják! Örülünk a jó hírnek. Ezúton szeretnénk kérni a bulvár sajtót, hogy ne nyomozgassanak, a szomszédokat és az ismerősöket se zaklassák emiatt, valamint ne készítsenek messziről fotókat róluk. A baba érkezéséről természetesen beszámolunk majd, de szeretnénk, ha kérésüket tiszteletben tartanák. Köszönjük!”

Ebből is látszik, hogy a műsorvezető magánélete teljesen harmonikus. Korábban ugyanis azt híresztelték, hogy válságban van Balázs házassága, de a tévés cáfolta ezt és elmondta, nem is érti, miért találnak ki ilyen pletykákat. Sőt, az RTL-es annyira szoros kapcsolatban van családjával, hogy még a dzsungelbe is magával viszi őket, a Celeb vagyok ments ki innen forgatásaira.

Balázsék egyelőre nem árultak el részleteket magzatukról, így még várnunk kell arra, hogy megtudjuk milyen nemű lesz a pici vagy milyen neveken gondolkodnak a szülők.

Fotó: RTL Klub 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik