Szórakozás

Ikrekkel várandós Sági Szilárd felesége

A gasztrokibicnek és párjának végre nagy álma teljesül. Hamarosan szülőkké válnak, ráadásul azonnal két baba érkezik.

Sági Szilárd és felesége, Szilvi már évek óta próbálkoztak a gyermekvállalással. Négy sikertelen inszeminációt követően, most a lombikbébi programmal teljesülhet vágyuk. Néhány hete beszámoltunk arról, hogy már az első beültetés eredményes volt, a ma esti Édes Életben pedig azt is láthatják a nézők, mit szóltak Ságiék, amikor bebizonyosodott, hogy Szilvi két csöppséget hord a szíve alatt – írja a Blikk.

“Ők a babák, és ez hihetetlen. Csodálatos érzés, nem lehet elmondani, még könnyekkel sem. Mindenkinek azt kívánom, hogy minél előbb átélje ezt. Most van a nyolcadik hét, és nagyon boldogok vagyunk. Szilvinek pihennie kell, én mindent megteszek, hogy levegyem a válláról a terhet. Neki csak az a feladata, hogy élvezze ezt a más állapotot. Én pedig most, hogy kiderült, két babánk lesz, nem is tudok mit mondani! Nagyobb lakás kell, ezen eddig nem is gondolkodtam! Meg több szendvics” – viccelődött Szilárd.

“Nagyon nehéz dolog ez már most. Ahogy azt látom, hogy a Szilvi egyre nagyobb örömmel, és egyre önfeledtebben éli bele magát az anyaságba, úgy nehezedik a súly az én vállamra” – mondta a sztárszakács, aki korábban azt is elárulta, hogy gyerekeik a S.Sz. monogramot viszik majd tovább, úgyhogy e szerint választanak nevet nekik.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik