Szórakozás

Ellopták a valóvilágos Tommyboy autóját

Tommyboy (Tommyboy)
Tommyboy (Tommyboy)

Lába kelt Tommyboy kocsijának. Az egykori valóságshow-hős rendőrségi feljelentést is tett a lopott járgány miatt, ami nagymamája háza elől tűnt el.

Tolvajok bőszítették fel Tommyboyt, akinek az ünnepek alatt lopták el értékes és egyedi autóját. A VV3 szereplője éppen a nagymamájánál előkarácsonyozott szerelmével egy csendes csepeli utcában, amikor megtörtént a baj. Mindössze néhány órára hagyták őrizetlenül az autót, ez idő alatt fújták meg a járgányt a szemfüles rablók.

“Én egy kicsivel előbb jöttem ki a házból, hogy felmelegítsem az autót, amíg a szerelmem kiér, de sehol sem találtam. Visszafordultam és mondtam Anettnek, hogy valaki ellopta, de ő csak nevetett, azt hitte, viccelek. Aztán miután ő is észrevette, hogy komolyan mondom, nagyon mérges lett. Még aznap este bementünk együtt a rendőrségre és megtettük a feljelentést, de az őrsön azt mondták, hogy ne is reménykedjünk abban, hogy meglesz a kocsi” – mondta Tommyboy.

A valóvilágos és kedvese Budapest mellett laknak és mivel a fővároshoz köti őket a munkájuk, most kölcsönautóval kénytelenek átvészelni a helyzetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik