Szórakozás

Karl Lagerfeldet is lenyűgözte Conchita Wurst

A divatcézár egy különleges fotósorozatot készített az osztrák énekesről, aki teljesen elbűvölte őt.

Conchita Wurst nemcsak az Eurovíziós Dalfesztiválon tarolt, hanem úgy látszik a divatv ilágot is könnyedén meghódítja. A Thomas Neuwirth néven született transznemű énekes nemrégiben Jean Paul Gaultier bemutatóján vonult végig a kifutón, most pedig egy újabb világhíres tervező, Karl Lagerfeld fedezte fel magának.

Lagerfeld, aki fotósként is elismert, ezúttal Conchitát választotta modelljének, aki Prada, Givenchy és Rick Owens ruhákban és fehérneműkben pózolt a kamera előtt. Ashleigh Good , a várandós szupermodell és az osztrák énekesnő közös fotói pedig igazi kuriózumként értékelhetők, és a Vouge Paris korábbi szerkesztőjének, Carine Roitfeldnek lapjában jelennek meg.

„Transzneműnek lenni komoly munka, egy másik élet, és a kettőt nem szabad összekeverni. A szakállnak olyan sok oka és jelentése van számomra, de a lényege, hogy azt akarom megmutatni a világnak, hogy bármit elérhetsz. Lehet egy gyönyörű életed attól függetlenül, hogyan nézel ki, mert nem ez a legfontosabb dolog. Nem számít” – osztotta meg Wurst filozófiáját, és talán sikerének titkát is.

Fotó: Europress/AFP 

Hasonlóképp vélekedik Conchitáról Lagerfeld is, aki azt nyilatkozta, azért szereti Conchitát, mert nem csak a hangja jó, de ő mutatott valami olyat, amit még soha nem láthattunk azelőtt.

“Mindannyian hallottunk szakállas hölgyről, de még soha senki nem látott egy szakállas férfit, amint úgy pózol, mint egy hölgy…” – mondta el a divatguru, akinek fotóiból ízelítőt IDE kattintva láthat.


Ezt olvasta már? Magyarországon is hódít az Ice Bucket Challenge.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik