Szórakozás

100 milliós rózsadombi lakást kapott Vajna Timi

Andy Vajna egy budai luxuslakással lepte meg feleségét, melyhez saját kert, jakuzzi, szauna és örök panoráma is jár.

Vajnáék eddig a milliárdos pornókirály, Gattyán György kétezer négyzetméteres villáját bérelték, amit azóta már át is alakítottak a saját ízlésük szerint. Az egyik munkás korábban azt mondta, olyan drága márványlapokat építettek be, hogy néhányan még dolgozni se mertek vele.

A producer most gondolt egyet és saját ingatlant vásárolt Buda legdrágább negyedében. A rózsadombi társasház tulajdonlapján pedig felesége, Timi édesanyja, Erika és egy magyar cég neve áll, amelynek ő az ügyvezetője.

 Fotó: RTL Klub

A földszinti lakás 107 négyzetméteres, amihez még egy saját tulajdonú 23 négyzetméteres kertrész is tartozik. A több épületből álló társasházhoz pedig 6500 négyzetméteres park, saját szökőkút, úszómedence, jakuzzi, szauna, edzőterem, biliárdszalon, pingpongterem és teremgarázs is jár.

“Nem véletlenül ezek Budapest legdrágább lakásai. A legmodernebb, legújabb eljárásokkal készültek, minőségi anyagokkal. A 690 ezer forintos négyzetméterár az alap, az igényeknek megfelelően természetesen emelkedhet” – árulta el a Blikknek az ingatlanos.

Azt viszont még nem tudni, hogy Vajnáék végleg átköltöznek-e a “szerényebb” körülmények közé vagy mindkét ingatlant fenntartják-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik