Szórakozás

Andy Vajna: A feleségem tisztel engem és ez a legfontosabb

A világhírű producer most töltötte be 70. életévét, amelyre fiatal felesége hatalmas meglepetéssel készült.

Andy Vajna a budai várban ünnepelte kerek évfordulóját 210 meghívott vendég körében. A filmguru számított a meglepetésre, de nem ekkorára. Vajna Timi kitett magáért, a 10 milliós költségvetésű hepajon még Vajna is elérzékenyült.

“Nagyon meghatott Timi grandiózus meglepetése. Az én szememben ez egyet igazolt: hogy a feleségem mennyire tisztel engem. És nekem ez a legfontosabb. Minden nap ezerszer is elmondjuk egymásnak, hogy mennyire szeretjük a másikat, de a tisztelet ilyen fokú kimutatása megható” – mesélte a filmipari kormánybiztos a Storynak.

 Fotó: RTL Klub

A születésnap jól sikerült, a naponta vagyonokat elverő Timi még Arnold Schwarzeneggert és Antonio Banderast is megkérte, hogy videoüzenetben köszöntsék fel férjét, de Andyt Orbán Viktor is megajándékozta.

“Az összes nekem fontos ember ott volt a bulin. Nem álbarátok, nem üzletfelek, hanem barátok. A legnagyobb meglepetés, hogy az életemet megmentő onkológus is eljött. Timi még őt is megkereste. És jólesett, hogy Orbán Viktortól is kaptam egy személyesen általa írt üzenetet és egy üveg bort. Azt nem a miniszterelnök, hanem a magánember küldte” – sorolta a milliomos.

Az e heti Story magazinban arról is olvashat, hogy hogy áll Vajnáék babaprojektje, de az is kiderül, okozott-e már problémát a házaspár közötti 39 év korkülönbség.


Ezt olvasta már? Könnyek közt ünnepelt Dukai Regina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik