Szórakozás

A hírességek is megkönnyezik a Kicsihuszár halálát

A magyar hírességek is megtörve állnak Bajor Imre halála előtt. A színész mindenki arcára mosolyt csalt, ezért olyan fájdalmas a búcsú.

A közösségi oldalakon már a hazai celebvilág apraja-nagyja kifejezte együttérzését. A színészek, műsorvezetők, zenészek letaglózva fogadták a rossz hírt. Bajor Imréről mindenkinek van egy kedves emléke, még annak is, aki személyesen nem ismerhette meg a művészt.

“Drága Imre, nincsenek szavak… Isten nyugosztaljon békességben. Nagyon fogsz hiányozni. A bölcsességed, a humorod, a profizmusod, az elhivatottságod… Köszönöm, hogy JÁTSZHATTAM Veled” – írta Dobó Kata.

“Nem hiszem el! Sírok.. Mi mindig csak nevettünk, valahányszor találkoztunk…! Nyugodj békében!” – emlékezett a Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa.

Árpa Attila még egy közös képet is megosztott és röviden csak ennyit írt: “Nagyon szerettünk!”

 Fotó: Facebook

“Nem tudom elhinni… Isten veled Drága Imre!” – búcsúzott Ábel Anita.

Vujity Tvtrko is megemlékezett: “Ég Veled, Bajor Imre. Isten nyugosztaljon, kicsihuszár…”

ByeAlex-nek nem volt szerencséje személyesen is ismerni Bajor Imrét, mégis rajongott érte és úgy érzi, halála hatalmas veszteség mindenki számára. “Személyesen ugyan nem ismertem őt, de gyermekkorom egyik meghatározó színésze volt. Egy hatalmas karakter hagyott el bennünket… Nagy kedvencem volt.”

D. Tóth Kriszta igazságtalannak tartja a humorista elvesztését: “Csak 57 éves volt. Fiatal ember. Isten nyugosztalja Bajor Imrét” – fejezte ki bánatát a televíziós.

Liptai Claudiát is felkavarta a dolog, ő még mindig nem hiszi el, hogy többé nem hallhatja Imre poénjait: “Ha ránézek erre a képre hallom ahogy beszél, nevet. Felfoghatatlan, hogy nem teszi többé. Nem is tudok még búcsúzni.
Bajor Imre élt.”

Oroszlán Szonja is felidézte emlékeit az elhunyt színészről: “A szív szakad meg, amikor egy ilyen jókedélyű, humorral megáldott, hatalmas szívű, játszani imádó ember hagy itt minket. Vele minden forgatási nap mosollyal indult és fejeződött be, nem létezett rosszkedv a közelében. Hiányozni fog!Drága Imi, nyugodj békében…”


Fotó: Facebook

Olvasói sztorik