Szórakozás

Szabadlábon védekezhetnek Dopeman nagyszüleinek gyilkosai

Három és fél éve brutálisan megkínozták és megölték a rapper idős nagyszüleit. Az ügyben még mindig nem született ítélet.

Dopeman nagyszüleit 2011. január elsején éjszaka saját lakásukban támadták meg, majd brutálisan megkínozták. A nagymamát leütötték, és kitépték füléből a fülbevalóját, a nagypapa testén cigarettacsikket nyomtak el, és mellkasát is összezúzták. A tettesek mindössze 40 ezer forintot és egy pár fülbevalót zsákmányoltak; a két idős ember viszont belehalt a sérülésekbe. Az ügyben az ítélethozatal még várat magára.

“A szüleim nemrég voltak bent egy újabb tárgyaláson, ahol szembesítették őket a tettesekkel. Kiderült, hogy az elkövetőek közül többen szabadlábon védekezhetnek. Elszomorító, hogy még mindig nincs ítélet, és egyelőre nem is tudni, mikor kerül pont az ügy végére. A nagyszüleim brutális halála a mai napig borzalmas fájdalom az egész család számára, a legutóbbi tárgyalás pedig újra felszakította a sebeket. (…) Nem tudom, hogy valaha túl tudunk-e jutni a csapáson. A rendőrség most újra vizsgálja az ügyet, ezért is kellett a szüleimnek ismét szembesíteni a tetteseket. Az a legdurvább az egészben, hogy az elkövetők természetesnek tartják a gyilkosságot. A gyanúsítottak konokul tagadnak, pedig szerintem egyértelmű, hogy mit tettek. Legutóbbi információm szerint harminc évet kaphatnak az elkövetők, megérdemlik, hogy rács mögé kerüljenek” – mondta el a Blikknek a rapper.

Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik