Szórakozás

Puskás Petit idegesítik a nyafogó celebek

Az énekes-színész meglepő véleményét osztotta meg egy szépségverseny résztvevőivel, elárulta, hogy mi zavarja leginkább a hírességek viselkedésében.

A bulvármédia és a sztárok kapcsolata nem mindig felhőtlen, sok celeb ráadásul állandóan panaszkodik az újságírókra és gyakran nyilatkozni sem hajlandó. Puskás Peti szerint ez szakmájuk velejárója, éppen ezért nem érti, hogy egyesek miért elégedetlenkednek folyton.

“Meg tudok őrülni, ha valamelyik kollégám hisztizik az újságírók miatt, és attól is kiakadok, ha azért panaszkodik, hogy mennyire fáradt. Egyikünk sem a bányában dolgozik, biztosan vannak nehéz pillanatok, de ez ahhoz képest szinte semmi, mintha pincérként reggeltől estig szaladgálna a tányérokkal, vagy tényleg szenet fejtene. Szerintem náluk sokkal kellemesebb munkát végzünk, aminek meg kell tanulni az előnyeit és a hátrányait, hogy hogyan kell ezzel együtt élni. Ha nem lennének újságírók, akkor mindenki énekelgethetne magában a fürdőszobában, senki sem lenne kíváncsi a produkciójára. Nem hatalmas ez a piac, amin meg kell találni az egyensúlyt. Próbálok mindenkit emberként kezelni, tudomásul venni, hogy másnak ez a munkája, ez a szakmája, ezért kapja a fizetését. Előfordult, hogy a rólam írtak kissé el voltak ferdítve, de nem csináltam nagy ügyet belőle, annak ellenére, hogy sértett” – mesélte a Life.hu-nak Peti, aki a Miss Balaton szépségeinek is adott tanácsot a témában.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik