Szórakozás

Utódját keresi Kiszel Tünde

A celeb szívesen átadná tapasztalatait az utókornak.

Kiszel Tünde újabban nyitott szemmel jár, folyamatosan keresi a tehetségeket. Olyan fiatalokra vadászik, akik egyéniségnek számítanak, jó a kisugárzásuk, és mutatkoznak bennük a sztárság jelei.

“Több rajongóm is megkeresett már, hogy mentoráljam. Én szívesen adok tanácsokat a sztárrá válással kapcsolatban, hiszen jókora tapasztalatom van benne. Nem nagyképűségből mondom, de kevés a média ezen szegletében annyira tapasztalt ember van az országban, mint én” – mondta a Hír24-nek Kiszel Tünde, aki maga is nyitott szemmel jár.

Fotó: www.kiszeltunde.hu

“Ha valakiben meglátom a sztárrá válás lehetőségét, természetesen nem megyek el mellette. Megpróbálok segíteni a fiataloknak és a jó irányba terelgetni őket, még az is lehet, hogy közben megtalálom az utódomat. Legutóbb például a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen voltam zsűrielnök, ahol egy maroknyi 4 és 16 év közti gyerkőccel találkoztam, akiben érzem a lehetőséget. Persze ez szubjektív dolog, de szerintem megállnák a helyüket a címlapokon” – tette hozzá Tünde.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik