Szórakozás

50 lány közül válogatott Puskás Peti

Irigylésre méltó helyzetbe került Puskás Peti, ugyanis egy egész napig élvezhette a legszebb lányok társaságát. Az énekes ugyanis a Miss Balaton 2014 második válogatóján Iszak Esztivel és Dukai Reginával együtt zsűrizte a versenyzőket.

Ismét Balatonfüreden gyűltek össze a Miss Balaton szépségei. A zsűri és a közönség által kiválasztott 50 versenyző válogatóján még nagyobb volt a tét mint korábban, ugyanis hamarosan már csak 32-en maradnak versenyben.  A Seres Attila, Farkas Tímea, Dukai Regina, Iszak Eszti és Puskás Peti alkotta zsűri hosszasan beszélgetett a jelentkezőkkel.


Fotó: RedLemon

„Természetesen nagyon élveztem a válogatót, hiszen nem mindennap lehet az ember ennyi gyönyörű hölgy társaságában, de be kell vallanom, nem gondoltam, hogy a zsűrizés ennyire összetett feladat. A lányok minden apró rezdülésére figyelnünk kellett és mivel sokan először próbálják ki magukat ilyen versenyen fontos volt, hogy pozitív megerősítést is kapjanak tőlünk” – mesélte Puskás Peti, akitől Iszak Eszti vette át a szót.

„Egyetértek Petivel, én is végig nagyon koncentráltam és úgy gondolom mindannyian igyekeztünk oldani a lányok izgalmát poénkodással, egymásnak szánt fricskákkal vagy éppen személyes példákkal. Én leginkább arra voltam kíváncsi, hogy mi a versenyző életcélja, melyik a kedvenc könyve, és ki a példaképe. Úgy gondolom, ez sok mindent elárul egy jelöltről” – mondta el a VIVA műsorvezetője. Amikor a példaképek kerültek szóba, többször felmerült Dukai Regina neve is, aki szintén a zsűrit erősítette.

„Nagyon meglepődtem magamon, mert sokkal szigorúbban pontoztam, mint azt gondoltam. Fontos, hogy egy jelentkező hogyan kommunikál, de számomra az volt az elsődleges, hogy lássam a versenyzőben az izgalom mögötti lelkesedést, azt, hogy tényleg viselni tudná ezt a címet” – mondta el Regina.


Fotó: RedLemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik