Szórakozás

Oszter Alexandra csak testi kapcsolatot akart Berkitől

A színésznő csak néhány kellemes estét szeretett volna együtt tölteni az egykori Fradi-vezérrel, nem gondolta, hogy ekkora szenzáció lesz kapcsolatukból.

Oszter Alexandra korábban már elárulta, hogy levélben szakított Berki Krisztiánnal, most pedig őszintén vallott arról is, hogy semmi komolyat nem akart tőle, hiszen rettentően különböznek egymástól. A színésznő szerint csak fizikai vonzódás volt közöttük, amit már rég el is felejtett volna, ha a sajtó nem kapja fel a témát.

Az illusztrátorként is munkálkodó Alexandra még vár a nagy Ő-re, aki a kultúrával veheti le a lábáról, amire Berkinek esélye sem volt.

“Ne szépítsük, ha az embernek van egy fizikális kapcsolata, az tart egy napig vagy kettőig, de maximum ötig és pont. Én éppen ezért azt gondoltam, hogy nem kéne ezt nyilvánosság elé tárni. Persze nem is én voltam az, aki ezt nyilvánosságra hozta, aztán később rájöttem, hogy ez neki volt fontos. Nekem nem, nem is beszéltem róla senkinek, mert minek. Nem gondoltam, hogy ez idáig üldözni fog. (…) Engem az intelligencia és a kultúra tud megfogni, Krisztiánnál azonban nyoma sem volt ennek” – mesélte a színésznő az flptv-nek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik