Szórakozás

Győzike kórházba került

A showman eddig minden nap más történettel állt elő kirúgása ügyében, bár azt még mindig tagadja, hogy bántotta volna a szerkesztőlányt. Közben teljesen kikészült, és kórházba került a történtek miatt.

Győzike az Édes Élet forgatása közben kapta fel a vizet, ezért rángatta meg a műsor egyik stábtagját. A TV2 azonnali hatállyal kirúgta, amiről Győző először azt állította, hogy nem is tud róla és a csatorna így akar nézettséget generálni. Másnap közösségi oldalán már azt írta, hogy az Édes Élet két hete nem forgat velük, ezért erre számítani lehetett.

Időközben pedig gyorsan kapott egy idegösszeroppanást és befeküdt a kórházba, ahol már minden évben visszatérő “vendég”. Győzike a Blikknek mesélt a balhé részleteiről. Szerinte az volt a gond, hogy a műsor új szerkesztője arra kérte, hogy szidalmazza az édesanyját, de ő erre nem volt hajlandó.

“Két éve és tavaly is feküdtem itt, mert pánikbeteg vagyok. Sem hülye, sem pedig közveszélyes nem vagyok, de ez a nő tényleg kihozott a sodromból azzal, hogy mondjam az anyámra: rohadt szemét. Ordítottam vele, hogyne ordítottam volna, ezt elismerem. De egy ujjal sem nyúltam hozzá. (…) Nem vagyok Damu Roland, nem bántok nőt” – mondta Győző.


Forrás: Facebook 

Ezzel szemben a TV2 sajtófőnöke, Koltay Tamás tagadja, hogy bárki ilyesmit kért volna a realityhőstől: “A műsor esti időpontban, olyan korhatáros karikával kerül adásba, hogy ilyesmi el sem hangozhat. A szerkesztőn kívül két stábtag is tanúsítja, hogy senki sem kérte Gáspár Győzőtől édesanyja becsmérlését.”

A csatorna bántalmazott munkatársa, a 25 éves szerkesztő hölgy még nem tett feljelentést az ügyben, de ha meggondolja magát nagy bajban lesz Győzi, hiszen adócsalása miatt rászabott 1,5 éves felfüggesztett börtönbüntetése még nem járt le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik