Szórakozás

Kiszel Tünde tanácsokkal látta el VV Izát

A naptárdíva és a VV6 játékosának ismeretsége egy éve kezdődött, de azóta úgy tűnik, öri-barik lettek. A nagyszájú lány már szerelmi ügyekben is kikéri Tünde véleményét.

VV Iza még a villában volt, amikor kiderült, hogy személyesen is ismeri Kiszel Tündét, hiszen fehérnemű modellként szerepelt a showján. A szimpátia azóta is tart, Tünci pedig a Reflektorban fényezte a köpködős lányt.

“Én kiálltam melletted, amikor a villában voltál. Megvédtelek, ha valaki bántott. Facebook-on is mindig írtam, hogy kedvellek téged és ismerlek személyesen, és jó ember vagy meg kedves” – áradozott Tünde.

Természetesen szóba került Iza és a nemrég tetováltató Krisztián szenvedélyes kapcsolata is, ami felett a fehérneműk nagyasszonya nem mehetett el szó nélkül, tekintve, hogy személyes tapasztalata is volt már ez ügyben.

“Ha elfogadsz tőlem egy baráti tanácsot, én azt javasolnám, hogy legyél türelmes és toleránsabb és hátha összecsiszolódtok, mert még ő is nagyon fiatal, de szerintem nagyon szeret téged és a szerelem az mindent legyőz. Volt egy fiú régebben, akit nagyon szerettem és nagyon szenvedélyes és viharos volt a kapcsolatunk. Pont ettől volt jó, hogy olyan izgalmas volt. Amikor összevesztünk és kibékültünk, utána még jobban szerettük egymást” – mesélte Kiszel. Iza pedig azonnal neki is szegezte a kérdést, hogy meddig tartott ez a kapcsolat. A választ után azonban arcára fagyott a mosoly.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik