Szórakozás

Kiderült: Kiszel Tünde fehérnemű-modellje volt VV Iza

A vasárnap párbajozó Iza nemrégiben még a médiaszemélyiség fehérneműit mutatta be a kifutón.

Nem kis meglepetéssel fedezte fel a Való Világ 6 játékosai között Kiszel Tünde egykori fehérnemű-modelljét. A vasárnap párbajozó VV Iza ugyanis tavaly novemberben lejtett végig a kifutón Tünde fehérneműiben, amelyek a rosszindulatú híresztelésekkel ellenétben nem használtak.

“Izával még tavaly nyáron a Balatonon találkoztunk először, ahol egy szépségversenyen zsűriztem. Iza is a versenyzők között volt, és nagyon sokat beszélgettünk a szabadidőnkben is, hiszen egy apartmanban laktunk. Mivel nagyon szimpatikus volt, és csinos lánynak is tartom, felkértem, hogy vegyen részt ő is a fehérnemű-bemutatómon, Iza pedig egyből igent is mondott” – mesélte a Hír24-nek Kiszel Tünde, aki azt is hozzátette, hogy egy másik, korábbi VV-s, Zsófi is a modellek között volt. – “Izával nagyon elégedett voltam, ügyes volt, és nagyon csinos volt a zöld míderben, amit bemutatott.”

Tünde is látta, hogy a Villában mindenki felszedett néhány kilót, szerinte azonban Izának kifejezetten jól áll az az egy-két kiló, ami felkúszott rá a játék során.

“Iza csinos lány, és még ez az egy-két pluszkiló is jól áll neki. Szívesen látnám a következő bemutatómon is, mert a Villában semmi olyat nem tett, ami miatt szégyenkeznie kéne. Nálam ugyanis kizáró ok a közönséges viselkedés” – tette hozzá Tünde.

Fotók: www.kiszeltunde.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik