Szórakozás

R. Kárpáti Pétert a halál foglalkoztatja

A színész életében nagy törés volt, mikor kiírták a Barátok Köztből, és azóta nem is igazán találja a helyét.

R. Kárpáti Péternek két évvel ezelőtt mondott fel az RTL Klub napi sorozata. Az eltelt időben próbálta újraépíteni életét, DJ-nek állt és klubokban szórakoztatott, de olyan pletyka is felütötte a fejét, hogy a Jóban Rosszban szereplője lesz. Utóbbi nem a tervek szerint valósult meg, hiszen a színész nem kapott lehetőséget, ám szépségkirálynő lánya, Kárpáti Rebeka kipróbálhatta magát a sorozatban.

Az 51 éves színész most olyan munkába fogott, amit valóban élvez, habár a témája elég sötét. Dokumentumfilmet készít a halálközeli élményekről, melybe szakértőket is bevont. Tervei szerint 50 perces sorozatokból áll majd össze a kész alkotás, és már több tévécsatornával is tárgyalásokat folytat a vetítésről.

“Én örülök annak, hogy olyan projekteken tudok dolgozni, amik igazán érdekelnek, és ezzel sokat adhatok az embereknek. Az ismeretterjesztés számomra hasonlóan fontos, mint a szórakoztatás. A film nem ezoterikus, és nem vallási vonalon, hanem tények alapján készül. Van egy érdekes jelenség, melyet az egész világon ismernek és számon tartanak. Ez a halálközeli élmény, mely egy nagyon érdekes témakör, és ennek bemutatását tűztem ki magam elé” – mesélte Péter a Life.hu-nak.

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik