Szórakozás

Kitört a háború Dévényi és R. Kárpáti között

dévényi tibor (dévényi tibor, )
dévényi tibor (dévényi tibor, )

A Barátok közt Berényi Andrása egy barátja kérésére állt a keverőpult mögé, Dévényi Retro DJ Tibi bácsi pedig azonnal a szakma védelmére kelt R. Kárpáti Péter szárnypróbálgatásainak hírére.

Egymásnak feszültek az indulatok az alkalmi és a retro lemezlovas között. Dévényi Tibor nem hogy R. Kárpáti Pétert, de még David Guettát sem tartja DJ-nek. Szerinte sokan csak divatból állnak be a keverőpult mögé a legcsekélyebb ismeretekkel, neki viszont más fogalmai vannak a lemezlovasságról.

“Problémák vannak a DJ fogalmával. Tulajdonképpen David Guetta sem DJ, hanem egy nagyon jó zenei szerkesztő. A DJ az ötvenes évek terméke, amikor az volt a feladata, hogy egy lemezről sok jót beszéljen. Az én fogalmaim szerint az nem DJ, aki nem beszél. Ráadásul milyen zenei stílust tud nyomni egy sorozatsztár? Nem akarom megsérteni, de ezt nem tudom elképzelni. Hogy finoman fejezzem ki magam, így belecsöppenni valamibe nem éppen egészséges” – utalt Dévényi az Aktívban R. Kárpáti Péterre.

A színész sem késlekedett a válasszal: miközben leszögezte, hogy csak egy barátja kedvéért vállalkozott az alkalmi fellépésre, azt is hozzátette, hogy bár eddig tisztelte Dévényit, mostani “hiszterizálása” után félő, hogy ez egy csapásra elmúlik.

“Ha az általam egykor nagyon tisztelt Dévényi Tibi bácsi engem véleményez ebben, akkor nagyon sajnálom, hogy ő ezen hiszterizál. Valószínűleg elkerülte a figyelmét, hogy én nem vagyok DJ és nem számítok arra, hogy bármikor is az leszek. Nyitott kapukat dönget, viszont én nagyot csalódtam benne. Ha ettől, hogy én elfogadtam egy barátom felkérését, ő félti a szakmáját és irigy, az nem az én problémám. Sajnálom, hogy az öreg most nekiállt ezen hiszterizálni” – reagált Dévényi kritikáira R. Kárpáti Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik