Szórakozás

Nekik kellett búcsúzni a Nagy Duett-től

Sarka Kata bugyit villantott, Radics Gigi pizsamában lépett színpadra, Fekete Laci Ken-karikatúrává vedlett - a tegnapi Nagy Duett mérlege.

Döntött tegnap este a zsűri és a nézők: Csisztu Zsuzsának és Sipos Petinek kellett búcsúznia a Nagy Duettől. A műsor egyébként a szokásos mederben zajlott: Kasza Tibi viccesebb volt, mint a saját műsorában, Sarka Katát felkapta L.L. Junior, úgyhogy bugyit villantott, Radics Gigi pizsipartit rendezett a színpadon, Fekete Laci pedig brutál parókában imitálta Barbie párját, Kent. Cserpes Laura és Gesztesi Máté a langyos víz effektusra esküdtek, Laura ruhája mélyen dekoltált volt ugyan, de egy testszínű háló miatt ez több volt, mint gáz, ráadásul a produkció is inkább a langyos kategóriában maradt. Radics Gigi és Hujber Feri próbáltak összhangba jönni inkább kevesebb, mint több sikerrel, Sarka Kata és L.L. Junior összeöltöztek, de hangilag nagyon nem sikerült egymásra hangolódni.

Fotó: TV2

Az este extra produkciója Hajdú Péter és Zoltán Erika volt, akik nem rengették meg a plafont éneklésükkel, de jót mulattunk rajtuk. A jövő héten tehát eggyel kevesebb résztvevővel startol el a Nagy Duett, kíváncsiak vagyunk, ki okoz majd meglepetést…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik