Szórakozás

Ördög Nórát kitiltották volt munkahelyéről

Talán a műsorvezető sem számított rá, mekkora vihart zúdít magára azzal, hogy a TV2-höz igazol.

“Megbocsáthatatlan bűnnek tartom!” “Nem fogom őt többet nézni, áruló!” – ilyen és ehhez hasonló kommentek lepték el a váltás miatt saját vagyonát is veszélyeztető Ördög Nóra internetes oldalát, miután bejelentette: az RTL Klubtól a TV2-höz igazol. Az indulatokat ugyanaz váltotta ki, amiről egykori kollégája, Sebestyén Balázs is kérdezte rádióműsorában, a Morning Show-ban. Miért ennyire váratlanul döntött a távozás mellett? Miért egyik napról a másikra jelezte kenyéradójának, hogy legnagyobb konkurenséhez igazol?

Nos, hogy az RTL Klubnál mennyire zokon vették a hirtelen távozást, az is jelzi, hogy belső információk szerint Nórát gyakorlatilag kitiltották a csatorna székházából. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója ugyanakkor ennél árnyaltabban fogalmazott, amikor a Story arról kérdezte, hogy lehet-e még jövője egyszer Ördög Nórának a csatornánál.

„Számomra elvi kérdés, hogy soha nem mondom, hogy soha. Nóra esetében csak ezért nem jelentem ki, hogy soha. De hangsúlyozom, ennek kizárólag elvi oka van… Pillanatnyilag azonban nem tudom elképzelni, hogy Ördög Nóra az RTL Klubban bármikor is képernyőre kerüljön” – nyilatkozta a hetilapnak Kolosi.

Hogy kollégái hogy fogadták Ördög Nóra döntését, arról a Story legfrissebb számában olvashat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik