Szórakozás

Férje megy gyesre Ördög Nóra helyett

Napokon belül megszülethet a műsorvezető kisfia. Nóri úgy oldja meg a TV2-nél rá váró feladatokat, hogy a babával nem ő, hanem Nánási Pál marad otthon.

A nemrég milliókért a TV2-höz igazolt Ördög Nóra úgy döntött, hogy férje megy gyesre helyette második gyermekük születésekor. A Bors információja szerint a kismama úgy oldja meg a rá váró feladatot, hogy a kisfiúval, aki napokon belül megszülethet, nem ő, hanem férje, Nánási Pál marad otthon. Nánási mindvégig Nóra mellett állt, és örömmel vállalta, hogy ezentúl ő töltsön több időt a két kicsivel, Micivel és a kisfiúval. Nóra egyébként az RTL Klubnál korábban is csak tizenegy hónappal Mici születése után vállalt újra munkát a Szombat esti lázban, két gyerek mellett pedig még inkább elkél majd neki a segítség.

Logikus döntés tehát, hogy Nánási maradjon otthon a picikkel, ő ugyanis fotósként könnyebben és rugalmasabban osztja be az idejét, mint Nóra, akinek szerkesztőségi értekezleteken, kame­ra-, ruha- és sminkpróbákon, élő műsorokon kell részt vennie. Egy Rising Starhoz hasonló nagyformátumú zenés produkcióban ráadásul legalább háromszázan dolgoznak egyetlen este, így nehezen elképzelhető, hogy ennyien egyszerre tudjanak alkalmazkodni egy pár hónapos babához és anyukájához.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik