Szórakozás

Ördög Nórának saját vagyona forog kockán

A műsorvezetőnek sokba kerülhet, amiért anyacsatornáját cserbenhagyva átszerződött a konkurens csatornához.

Ördög Nóra átigazolásával szerződést szegett, ami miatt az RTL Klub jogi útra terelte az ügyet. Amennyiben ez bebizonyosodik, Nórának saját vagyonával kell felelnie, ami azt jelenti, hogy akár 10 millióval is megrövidíthetik.

A hamarosan kétgyermekes anyuka elvileg nem vállalhatott volna egy ideig munkát másik csatornánál, de Nóri ezt nyilvánvalóan nem tartotta be. Az RTL Klub programigazgatója már szóba állni sem hajlandó korábbi sztárjával, akkorát csalódott benne emberileg.

“Nekünk már nincs miről beszélnünk egymással. Az egész ügyet átadtam a jogászoknak. Ha engem keresne itt, akkor azt a választ kapná, hogy forduljon a jogászunkhoz. Megsértette a szerződését, nyilvánvaló, hogy nem tehette volna azt, amit tett” – mondta Kolosi Péter a Blikknek.

Kamarás Péter ügyvéd pedig azt is elárulta a lapnak, hogy Nórának a perben saját ingó és ingatlan vagyonával kell felelnie tettéért. “Ha bármilyen kártérítési összeget megítélnek a terhére, akkor a saját vagyonával felel. A megítélt kárösszeget ugyanis nem lehet rajta másképp behajtani. Magyarul, a végrehajtás során az érintett fél az adósnak a teljes ingó és ingatlan vagyonával felel.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik