Szórakozás

Babaszobát és milliókat kap a TV2-től Ördög Nóra

A lehető legjobb feltételekkel igazolt át a konkurenciához az RTL Klub volt műsorvezetője.

Mint megírtuk, Ördög Nóra 13 év után elhagyva anyacsatornáját, a TV2-höz igazolt. A műsorvezető ősszel kezdi majd meg a munkát, várhatóan a Rising Star című új tehetségkutatóban. De mégis mit ígérhetett neki a TV2, amiért megérte otthagynia biztos állását?

A Blikk szerint a TV2 valóban első osztályú sztárként kezeli az RTL Klubtól átcsábított műsorvezetőt, ugyanis minden kívánságát teljesítik. Nóri a szerződéskötés előtt arra kérte új munkaadóit, hogy november előtt ne kerüljön képernyőre, és azt követően is eleinte csak csökkentett üzemmódban fog dolgozni, tekintve, hogy édesanyaként duplán is helyt kell majd állnia otthon. Azonban Nórának akkor sem kell másra hagynia leendő babáját, ha bent lesz a Róna utcai stúdióban, ugyanis a csatorna szívesen biztosít babaszobát is neki meg a kicsinek. Az új kihívások és feladatok mellett ráadásul több pénzt is hazavihet, mindezt heti hatórás elfoglaltsággal teszi, így születendő gyermekére, családjára is jut bőven ideje. A napilap szerint Nóra nagyjából kétmilliót keres majd havonta.

UPDATE: Annak fényében még inkább vonzó lehetett az ajánlat Nórinak, hogy az RTL-től a terhessége ideje alatt, nagyjából egy évig nem kapott fizetést. A Borsnak Kolosi Péter programigazgató elismerte a dolgot: “Igaz, amit Nóri mond, hogy nem kapott fizetést az RTL Klubnál a terhessége alatt és az azt követő időszakban. Ő ugyanis – sok kollégájával együtt – az úgynevezett ekho adózási rendszerben van, ami azzal jár, hogy több pénzt keres, mint a normál adózók, ám például betegség vagy szülési szabadság idején kevesebb juttatást kap.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik