Szórakozás

Végrehajtást indítottak Gór Nagy Mária egykori cége ellen

A színésznő nevével fémjelzett Bt. hatalmas adóssága miatt szerepel a NAV listáján. Gór Nagy azt állítja neki semmi köze az ügyhöz.

Gór Nagy Mária harminc éve működteti nagy sikerrel színitanodáját. Két évvel ezelőtt ugyan kisebb gazdasági válságba került vállalkozása, de sikerült kilábalnia belőle. Korábbi cége, a Gór Nagy Művek Művészeti Szolgáltató Betéti Társaság azonban már nem működik ilyen gördülékenyen. A bété ugyanis felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal végrehajtási listájára és úgy tűnik, hamarosan fel is számolják. A színésznő állítja, évek óta kiszállt a cégből, annak ellenére, hogy az még mindig az ő nevét viseli. Ezért is roppant kellemetlen számára az ügy.

“Ezt a céget tizenvalahány éve alapítottam, de már 6-7 éve kiléptem belőle. Kértem az üzemeltetőt, hogy rendezze el az anyagi ügyeket, mert csak kellemetlenséget okoz, hiszen még mindig az én nevemet viseli a vállalkozás, de ez sajnos azóta sem történt meg. Bosszantó, mert egy fillérrel sem tartoztam soha” – mesélte Gór Nagy Mária a Blikknek.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik