Szórakozás

Őrült rajongó tört be Sandra Bullock otthonába

Az Oscar-díjas színésznő házába az éjszaka közepén lopózott be egy férfi, aki megszállottan rajong a Beépített szépség sztárjáért.

Sandra Bullock már békésen aludt, amikor hajnali egykor egy hangos puffanásra riadt fel – írja a TMZ internetes portál. Kikelt az ágyából, hogy megnézze a zaj forrását, amikor a folyosó végén meglátta a sötét ruhás férfit. Amerika kedvenc színésznője lélekjelenlétének köszönhetően azonnal cselekedett, kulcsra zárta hálószobája ajtaját és riasztotta a rendőrséget.

A kiérkező járőrök elkapták Joshua Corbett-et, akinél a színésznő fotójával díszített, kézzel írott jegyzetet is találtak, amiben a következő állt: “Örökké a szívemben éltek, te és a fiam Louie. Törvény szerint a feleségem vagy, Isten törvénye szerint te hozzám tartozol, én pedig hozzád.”

Miután a zsaruk elfogták az őrült betolakodót, az kiabálni kezdett: “Bocsáss meg Sandy. Kérlek, ne emelj vádat ellenem.” Később a férfinél tartott házkutatás során hét lőfegyvert is találtak a rendőrök, amelyek közül szerencsére egyet sem vitt magával a színésznőhöz.

Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik