Szórakozás

Négy lány máris kiesett a Magyarország Szépe versenyből

Húsz lány költözött be a felkészítő táborba, de a július 20-i döntőbe már csak 16-an juthattak tovább. Versenyeken döntöttek a szépségek sorsáról.

Összeállt a Magyarország Szépe döntőseinek névsora, akiket a felkészítő táborban szervezett házi versenyek eredménye alapján választottak ki. A négy alversenyből négy biztos továbbjutó került ki, de ez alapján döntöttek a kiesők sorsáról is. A Miss Bikini versenyen, ahol a lányok testi adottsága alapján ítéltek, Katona Gitta került ki győztesen. A Miss Talenten a hölgyek egy-egy produkciót adtak elő, itt Hubert Alexandra modern tánc produkcióját díjazta a legjobbra a zsűri. A Miss Beauty Face versenyen a szép arcé és a mosolyé, valamint a profizmusé volt a főszerep, ebben a kategóriában Kulcsár Edina jeleskedett, míg a Miss Sporton holtversenyben Kulcsár Edina és Katona Gitta bizonyult a legfittebbnek.

Fotó: Sunhill Media

A 20 gyönyörű lányból, már csak az alábbi hölgyek bizonyíthatnak az élő show-ban: Aranyi Tímea, Bódizs Ágnes, Faragó Ágnes, Gazsi Noémi, Hubert Alexandra, Katona Dóra, Katona Gitta, Kulcsár Edina, Lukács Luca, Makk Andrea, Stankovics Beáta, Steinberger Virág, Szigligeti Ivett, Tímár Zsanett, Van Den Bosch Sydney, Vasmera Katalin.

Fotó: Sunhill Media

Ajánlott videó

Olvasói sztorik