Szórakozás

A közszolgálati csatornán készít műsort Hajdú Péter cége

Idén a királyi tévében lesz látható a Miss World döntője. A verseny ügyvezetője Sarka Kata, a műsorkészítéssel pedig férjét és stábját bízták meg. Szemérmes versenyre készülhetünk.

Hajdú Péter a HVG-nek mesélt a közszolgálati csatorna elvárásairól;  számára is szokatlan módon, igazi konzervatív módon szeretnék láttatni a szépségek felvonulását.

Hajdút korábban elkaszálták a köztévénél

Hajdú évekkel ezelőtt már készített műsort az MTV-n – a Névshowr házigazdája volt. 2005-ben az Anyanyelvi és Képernyő Bizottság meglepően alacsonyra értékelte, szimpátia, tehetség és szakértelem kategóriában 33 százalékra osztályozták és megjelenés, mimika, tekintet, gesztusok, hanghordozás és dinamika kategóriákban sem tudott 50 százaléknál jobb eredményt elérni – írta akkor az Index. A HVG.hu-nak most nem győzte hangsúlyozni, hogy véletlen egybeesés, hogy a TV2 tulajdonosváltása után dolgozik a köztévének.

“Én a kereskedelmi tévézésből jövök, ahol a nézettség az első, az MTVA viszont egy nagyon konzervatív közeg: ide nem jöhet a popsi meg a cici. (…) Van, hogy a lányok bizonyos mozdulatait túl kihívónak találják, így azokat ki kell vágni, de például a felhasznált betétdalok szövegében sem lehet erotikus utalás. Ha mégis akad ilyen, akkor az egész dalt, de legalábbis a kritizált sort biztosan le kell cserélni” – mesélte Hajdú, aki hangsúlyozta, csupán szakmai szempontok, és az eddig elért eredmények alapján választották őt és csapatát a műsor készítéséhez.

Hajdú Péter kitért arra is, hogy a többi szépségversenytől eltérően a Miss World Hungary-cím esélyeseinek szellemi képességei is megmérettetnek.

“Ha szépségversenyről beszélünk, egyből az ugrik be, hogy ezek a lányok biztos mennyire buták. Mi viszont erre is figyeltünk, menj csak oda, beszélgess velük: persze van, amelyik jobban, van amelyik kevésbé értelmes, de alapvetően mindannyian tudnak kommunikálni” – mesélte a műsorvezető a döntősökről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik